O femeie e propria ei sora Science-Fiction sau realitate???

Asta suna foarte ciudat si nu m-am exprimat gresit. O femeie e propria ei sora geamana.

Lydia Fairchild are doua fete gemene si a vrut sa afle cine este de fapt tatal lor biologic. Ajunsa cu testul de paternitate in mana a avut o surpriza de mari proportii. Se pare ca tatal biologic era cine se astepta dar ea nu era mama ficei. Medicii au facut in continuare analize sa afle misterul, pentru ca era posibil ca fetitele sa fie incurcate la maternitate sau poate ar fi fost rapite. Asa ca medicii au inceput sa faca cercetari si au descoperit un caz similar in anul 1998.

Au refacut testul ADN al mamei si au descoperit ca Lydia Fairchild e de fapt o Himera ceea ce in mitologia greaca inseamna mai multe fiinte vii in acelasi corp. Lydia purta de fapt doua ADN-uri inca de la nastere deoarece 2 celule s-au unit si au format corpul ei.

Toata nebunia a pornit de la faptul ca cele doua fetite gemene nu semanau iar tatal s-a gandtit ca a fost inselat si doar una din fetite e a lui. Asa ca a vrut sa afle adevarul. Si mai intrigant este faptul ce cele doua fete nu sunt surori de pe mama deoarece ele nu impartasesc acelasi ADN din partea mamei, fiecare mostenind un ADN separat din partea mamei. cec8b8_0390c2be5c6e3e3cec9bff05dd3098b5

In final dupa multe drumuri la medic si dupa multe dileme ce le-au adus dureri de cap parintilor misterul a fost rezolvat. Dar si tu ai putea sa fii propriul tau frate/sora. Pana nu ajungi sa iti faci un test ADN nu vei sti.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *