Cum sa te dai pe partie cand nu este zapada?

Sezonul rece ne aduce nu doar zapada daca imaginatia treaba. Sezonul rece aduce batai cu zapada, sezonul rece vine cu partii pe care abia astepti sa te dai cu schiurile, cu placa cu folia sau cu sania. Dar ce faci daca a trecut zapada, afara e cald dar tot vrei sa iti treaca prin vene adrenalina data de aceste sporturi?

Switzerland  a creat mai multe „partii” ce pot fi folosite si cand e cald afara. Daca iti place adrenalina data de coborarea in viteza din varful partiei, acum poti sa o gasesti si vara. Au fost montate topogane pe care te poti da cu un „bob” cu roti. Acest bob e echipat cu o maneta ce e de fapt o frana si poti controla viteza cu care cobori.

Privelistea e una uimitoare. Te face sa intelegi cat de mic esti dar in acelasi timp iti da posibilitatea sa vezi ca nu conteaza ca locuiesti in mijlocul orasului de beton si sticla, din cand in cand te poti reuni cu natura si poti avea parte de experiente pe care o sa vrei sa le traiesti de cat mai multe ori.

g61kc5cuzvy6j36qe9ta

Traseul e construit ca tu sa fii in siguranta in timp ce aluneci cu 4o Km/h prin curbe. Acest lucru a fost pozibil deoarece in curbe au fost instalate paravane pe care „bobul” poate aluneca la fel ca pe traseul drept al partiei. Pe partie au fost montate si semne ce te avertizeaza sa franezi sa nu te accidentezi. Traseele au aproximativ un km lungime dar iti ofera garantat adrenalina asteptata.

 

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *