Amprentele picioarelor pe lemn?

Vedem tot felul de amprente in lemn. Majoritatea ar trebui sa simbolizeze chipul lui Iisus. Se pare ca unii oameni au vazut chipul lui Iisus aparut pe un geam termopan. Si ce poti sa faci cu un geam? Il scoti de la locul lui si te plimbi cu el prin sat.

Amprentele ce se pot vedea in fotografie sunt amprentele unui calugar ce se roaga in fiecare zi de mai multi ani in acelasi loc. Presiunea exercitata constant in acelasi loc a facut lemnul sa cedeze devenind compresibil sau a fost tocit de atatea ori de miscarile picioarelui calugarului. calugar

 

Puteti sa va uitati la soare si puteti sa intelegeti ce se intampla acolo fara sa va doara ochii si fara sa purtati protectie. Fotografia a fost facuta cu o camera cu ultraviolete si ne permite sa vedem eruptiile ce au loc pe suprafata Soarelui.

soare-infrarosu

 

O macro fotografie ne apropie mai mult decat putem sa o facem noi de ochiul uman. Asa putem vedea detalii ce poate ca le-am studiat la un moment dat in scoala.

iris

 

Cel mai inalt copac din lume. Are aproximativ 100 de metri de fapt are mai exact 115,61 metri si a fost descoperit pe Coast Redwood din California de Nord in 2006.

hiperion

 

Imaginea unui fulger ce atinge apa.

fulger

 

Un mic cadou din partea universului. Meteoritul e destul de „vechi” si a calatorit cateva milioane de kilometri dar suntem bucurosi ca il putem vedea. Seamana cu un bulgare de Argint si Aur de consistenta unei ciocolate aerate.

meteorit

 

Ai mai vazut gheata creponata? Nici eu.. dar se pare ca se poate forma daca valurile impling bucatile de gheata formate una peste alta.

gheata

 

Cat de plecat cu pluta trebuie sa fii sa te apropii cu un caiac ce il poti topi cu o lupa la soare de lava topita ce cade in mare? Daca se intampla ceva si ajung cateva picaturi pe caiac? De ce ai vrea sa te apropii de ceva ce te poate ucide in chinuri groaznice?

393955-1000-1457607327-6

 

Un templu din Japonia camuflat de zapada.

japonia

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *